Gør en forskel for natur & klima, der hvor du bor

Du går måske og tænker over, hvordan du kan være med til at gøre en forskel for natur, klima og biodiversitet. Men synes det kan være uoverskueligt, for hvor skal man starte og hvor skal man slutte?! Nytter det overhovedet noget i det store samlede billede?

Det bedste sted at starte med at hjælpe natur, klima og biodiversitet er ved at gøre en forskel i dit lokalområde. Ved at være frivillig i DN Frederikssund er du med til at gøre en forskel for naturen der hvor du bor. Det har betydning for naturen, lokale borgere og din familie. Og indsatserne kan være meget konkrete, det afhænger af din interesse.

Det behøver ikke være mere end en time eller to en gang imellem og du vil altid være sammen med os andre. 

Foto: Danmarks Naturfredningsforening/ Thomas Neumann.

Foto: Danmarks Naturfredningsforening.

Vi tilpasser de meget forskellige opgaver til dét, som du har lyst til. Det kunne være ved at medvirke til arbejdet med rent drikkevand, fotos af naturen, planlægning af events, deltage i le-laug, følge vandets påvirkning af vore kyster eller noget helt andet. Mulighederne er mange.

Så har du lyst til at hjælpe naturen, sammen med os andre frivillige, vil vi gerne høre fra dig. Send en mail til frederikssund@dn.dk – så at vi kan mødes for en snak om vor fælles interesse.

Læs mere om vores lokale indsatser i Frederikssund her på siden.