Meget af arbejdet for natur og miljø foregår bag skrivebordet og pc’en. Her gennemgår vi sagspapirer og bruger måske kort og de offentlige miljødatabaser for at vurdere, om DN skal klage over en afgørelse, der f.eks. kan forringe naturen.

Ofte skal man ud og kigge på området i virkeligheden for at vurdere sagen, så vi kender kommunen godt. Men arbejdet er også noget af det ”hårdeste” i DN. Ofte bliver nogle sure, når vi klager, og dét kan kræve, man er robust.

Til gengæld er det også det arbejde, der i det lange løb har stor betydning for vores landskab og dermed vores naturoplevelser. Både gennem den konkrete sag og fordi, sagsarbejdet er fundamentet i DN’s lobbyarbejde.

Du bliver ikke bare kastet ud på det dybe vand. For vort forslag er, at du indgår i fællesskabet, som et nyt ”føl” i mindst et par sager, sammen med et garvet bestyrelsesmedlem.

Arbejdsgruppen består af formandskabet: Per Seerup, Ursula Lange, Jens Timm Jensen

Så har du lyst til at hjælpe naturen med denne indsats, så kontakt: Per Seerup, 20 81 52 62

 

PS
Flere arbejdsgrupper er i gang med at blive etableret! Så du kan være med til at skabe nye resultater for natur, miljø og klima – og oplevelser for os alle!

Det drejer sig om arbejdsgrupper indenfor disse områder:

  • Betydningen af et nyt rensningsanlæg ved Roskilde Fjord
  • Å-gruppe, så at livet i åerne forbedres
  • Børneforældre og bedsteforældre-gruppe, så børnene får flere naturoplevelser
  • Historiebeskrivelse for naturens vilkår
  • Klimagruppe til fremme af klimaindsatsen
  • Aktiviteter, som ture, oplevelser og indsigt i vor vidunderlige natur.