Og det behøver ikke at være naturture det hele. Vi kan også lave ture, hvor vi ser forbrændingsanlæg, sol- og jordvarmeanlæg eller noget helt fjerde. Kun fantasien sætter grænser. 

Har du lyst til arrangere ture i DN-regi, tilbyder vi en Naturguide-uddannelse, hvor du bliver rustet til at holde arrangementer og styrkes i alt det praktiske/udenoms ved et arrangement. Så bliver det ikke så svært at holde et arrangement.

Der er altid mange idéer at få. Bliv inspireret af andre afdelinger gør, se www.dn.dk/ture, men brug også DN’s kampagner såsom Naturens Dag, Affaldsindsamling, Kystvandringen eller Naturtjek til at lave arrangementer ud fra. 

Sådan gør vi

DN Frederikssund har længe arbejdet for sammenhængende stiforløb i naturen. Vi har et stort ønske om at få etableret et forløb langs Græse Å i forlængelse af Mølleå-stien, således at det bliver muligt at vandre på naturstier fra Øresund til Roskilde Fjord. Derfor har vi arrangeret flere ture i Græse Ådal, hvor vi har peget på de ”missing links”, vi gerne vil have fjernet. Vi har fået fremstillet flere videoer, der gør opmærksom på mulighederne langs åen.

Vi sørger også for, at vise vore medlemmer, når der indvies nye strækninger på Fjordstien.

Kontakt arrangementsgruppen

Grethe Reedtz
Jens Højslev Petersen

Vi glæder os til at høre fra dig.